Twitter Updates

    twitter

    19.5.06

    sylvia skugge

    jag behöver hjälp med att fatta en sak - den här boken som linda skugge har skrivit, ett tal till min systers bröllop, är det boken som hon tjatat om i ett par år som skulle handla om sylvia plath? eller är det bara så att hon liksom gjort en massa research för den där andra boken att det var lika bra att använda det i den här?

    2 comments:

    Urologen said...

    Ha, den frågan har jag också ställt mig. Min gissning är att hon försökte skriva något om Plath, men inte kunde bidra till det som redan finns, och därför använde bitar av det till något helt annat, något ... lättskrivet (lättspytt?).

    Och jag tror också att hon, om hon får frågan offentligt, kommer att förneka att hon någonsin jobbat på bok om Plath överhuvudtaget.

    p. said...

    jo, men så tänkte jag också. att det blev henne övermäktigt att skriva en hel bok om plath, och så blev det en bridget jones med spyende barn istället. måste läsa den, iallafall

    men det lär ju bli svårt att förneka att hon jobbat på en bok om plath, med tanke på hur mycket hon tjatade om den under typ två års tid