Twitter Updates

    twitter

    4.4.06

    politiskt inkorrekt?

    kollade kobra igår, och det var något reportage om politiskt inkorrekta personer. lite intressant, men jag gillar inte när saker som ser bra ut på papper känns liksom otillräckliga i praktiken. på tok för korta intervjuer/reportage med och om de olika människorna.
    reportaget innehöll iallafall bland annat en konservativ kristen ståuppkomiker, som faktiskt verkade hyfsat intelligent och var ganska rolig -- tills man fick se ett klipp där han med den där mörka, anklagande, kristna rösten gick på om guds hantverk vs evolutionen bla bla... argsomfan. då kändes det bara som en predikan.
    sedan en intervju med neil strauss, som inleddes med en jävligt smörig presentation om hur han lyckats få kändisar att avslöja hemligheter som "de aldrig skulle berättat annars" i de biografier han skrivit. alltså, jag har bara läst en - marilyn mansons - men där kändes det ju inte som att det var någon större bedrift att knacka ihop en bok utifrån några intervjuer. och jag har svårt för att tro att mötley crüe var så jäklarns mycket svårare att samla ihop lite bra historier om.

    No comments: