Twitter Updates

    twitter

    14.9.07

    habegär

    jag hade lovat mig själv, i ett slags förvirrat försök att sluta köpa en massa nördiga prylar, att inte köpa en ny mobil, dator eller mp3spelare förrän de går sönder.
    sen kom ipod nanon, och nu har jag ont i själen

    4 comments:

    superkryp said...

    Den nya pyttepytte nanon? Bättre (läs: billigare) än att börja sukta efter touch:en (eller ännu värre, telefonen)...

    Jag som ganska nyss (i maj) köpte psp:n för att kunna kolla på film på nätterna (eller egentligen Simpsons på flyget, en gång, och sen det nyss nämnda), typ. Den har nog legat oladdad en månad nu...

    Men iPod touch, en sån behöver jag verkligen. (Jag har en känsla av att jag skulle tröttna på att kolla på tv-serier på nanon (till skillnad från touch:en) och ju fler användningsområden, desto lättare att lura sig själv att det är en billig manick som man MÅSTE ha).

    (Nu blev det långt. Felåt.)

    Anonymous said...

    Men du har ju inte köpt en ny dator, du har ju köpt en ny livspartner, en ny bästa kompis. Och i så fall är ju iPod Nanon ett nytt husdjur, och är man allergisk mot katter tex så är en iPod Nano perfekt!

    Själv suktar jag dock mer efter en iPod touch eller Iphone, känns väldigt optimalt, speciellt som världens bästa eBookläsare. Mmm.

    superkryp said...

    christoffer: Hmm, men tror du verkligen att de funkar bra som e-bokläsare?

    p. said...

    men alltså... jag tycker touchen är helt meningslös. för mycket funktioner för att vara en video/mp3spelare liksom. jag väntar på telefonen (som jag inte heller får köpa... om inte min m600 råkar ut för en mystisk olycka)