Twitter Updates

    twitter

    27.9.06

    de battre mon coeur s'est arrêté

    såg mitt hjärtas förlorade slag häromdagen, och den levde inte upp till förväntningarna. bitvis ganska snygg, bitvis obehaglig, bitvis ganska bra. men bitvis så seg att jag hade tid att tänka på att fransmän röker så fult, ungefär som gamla människor. djupa bloss med hårt hopknipna läppar, sedan släppa ut röken - inte blåsa bort - så att den bildar ett obehagligt stort och smutsigt moln av rök. alltid vindstilla, så att man ser hur röken sipprar in i kläder, hud, hår och man föreställa sig hur det måste lukta. snygga kläder, men samma kläder. återigen föreställer man sig hur de måste lukta. fimp och svett

    2 comments:

    Urologen said...

    då måste fransmännen som röker ha lagt av sig på sistone, för Jean Paul Belmondo rökte fan snyggast i hela världen på sin tid. Jag menar, titta bara på Sirenen från Mississippi, där han t.o.m. spelar tobaksproducent, vilken kille. Och vilka ciggisar.

    p. said...

    det var bättre förr, helt enkelt. eller så är det bara för att man inte ser folk som röker inomhus längre i det här landet som de där stillastående rökmolnen ser så ohygieniska ut?