Twitter Updates

    twitter

    27.12.07

    •••

    försöker läsa och skriva, men hamnar bara framför datorn och vill kolla på någon dålig film. jag saknar solen, saknar energi

    3 comments:

    Unknown said...

    Ahmen, det där känner jag igen.

    Jag såg I am legend igår, jättebra film, spännande som sjutton, ända tills den tog slut då man blev besviken som fan eftersom den tog slut ungefär en timme tidigare än vad man hade räknat med. Snacka om antiklimax.

    Filmen var 1.30 timme lång, jag skulle vilja säga att 1.27 var ganska riktigt bra och 3 minuter sög åsneröv. Totalt en besvikelse utan like.

    p. said...

    jag håller med! var tvungen att se om slutet igår för jag hade glömt (!) hur den slutade -- så menlöst kändes det.
    att han hade en oförstörbar lucka i källaren, bara en sån sak... det kändes som ett slut man skrev i skolan på svenskan. "och så exploderade allt och de kom fram till militärbasen. slut"
    jag saknade också en timme till. särskilt eftersom det var scenerna där han jagade rådjur (?) med sportbil på manhattan och gick runt och var ensam som gjorde filmen sevärd. då kunde de kanske ägnat en timme åt att få monstren att bli läskiga, vilket de misslyckades ganska rejält med.

    Unknown said...

    Precis, en timme till av rådjursjakt, bilkörning, vidare tester och användning av antivirus, kanske ett litet försök att hitta familjen, eventuellt ett försök att komma ner på jorden igen tillsammans med den udda familjekombon vit pojke/mexikansk kvinna som räddade livet på honom, så hade den ju varit great. Eller iallafall inte efterlämnat ett sådant hål efter sig.