Twitter Updates

    twitter

    8.12.05

    whatthefuck part 975

    i dagens metro så stod det om en vd på okq8 som hade skällt ut en anställd som tankade billigare bensin hos en konkurrent, och som tyckte att det borde vara skäl nog att avskeda honom. menvadihelajävlahelvetet?!! det finns ingenting som gör mig så förbannad som människor som sparkar nedåt - du kanske har råd att tanka din bil för hur mycket som helst, din jävel, men du ska bara hålla käften när någon bensinmacksanställd försöker spara pengar genom att tanka så billigt som möjligt. fucker
    ---
    edit. här är notisen

    3 comments:

    Anonymous said...

    Intressant. Då kanske det är så att de som jobbar på ICA inte får handla på ngn annan butik än ICA heller. Eller säg att du är lärare på Skola A och har barn som ska gå skola. Då måste de kanske gå i Skola A och inte Skola B för att du inte ska bli uppsagd.

    p. said...

    exakt. precis vad jag tänkte också, lite senare, när jag hade slutat svära -- det är ju en helt ohållbar situation

    sarpo said...

    Det är kanske inte så att han går in i sina ok-kläder på en annan mack och tankar, antagligen gjorde han det på sin fritid.
    Det är väl ingen som ska bestämma vad vi ska göra på vår fritid. Sånt där blir jag också helt galen på!
    Bra övriga exempel där Nina. Det blir ju ohållbart i längden. Och om nu han blir så jävla arg, varför inte ha så pass bra rabatt för anställda eller nåt så de håller sig dit de ska. Ngt ska man väl ha för att man ställer upp för företaget?