Twitter Updates

    twitter

    16.12.05

    whatthefuck part 973

    en artikel i dagens dn, som jag inte riktigt får att gå ihop. temo har gjort en undersökning bland osäkra väljare med frågeställningen "om du skulle vilja veta mer om ett politiskt parti och vilken politik det för i olika frågor, var skulle du vända dig då?". en förkrossande majoritet (77%) av de som är mellan 16-29 år skulle söka information på "internet/partiets hemsida", 64% av dem mellan 30-44 år, 47% mellan 45-59 år, men endast 12% av de som är över 60.
    men vad i hela friden? med den frågeställningen är det ju bara de över sextio som kan svara någonting annat än just "på internet/partiets hemsida" -- för att de förmodligen i många fall är lite skeptiska till det där internetet. "om du skulle vilja veta mer..." -- det är ju så självklart. för vad skulle du göra annars, sätta dig framför din tv och vänta på ett djuplodande program som berättar mer om ett specifikt politiskt parti och vilken politik det för i olika frågor?
    för övrigt fick artikeln rubriken "unga väljare tar ställning mer och mer på hemsidor"... vad i hela friden betyder den meningen?

    No comments: