Twitter Updates

    twitter

    16.12.05

    ofrivillig humor

    jag vet, jag vet... det är lite trött att slentriangnälla på pa stan varje fredag, men det här är ju roligt på riktigt. under rubriken brev:
    "Tja Selda!
    Okej, jag är bara tolv år, men jag håller fullständigt med dej."
    ... och det säger väl allt?

    5 comments:

    karin. said...

    haha, så sant! dagens "krönika" (stort ord i sammanhanget) var ju faktiskt den meningslösaste hittills. vad handlade den om egentligen?

    p. said...

    jag vet verkligen inte. men det var lite obehagligt att hon hade hittat informaion om stavgång på någon diabetessite och sedan gav sig på att håna folk folk som stavgår. diabetikerbashing?

    Anonymous said...

    krönikan handlade om att det är töntigt att gå med stavar om man är under 70 'bast'. jag har aldrig sett en stavgångare under 70 utom på tjejmilen, och då brukar det röra sig om funktionshindrade som behövde dem för stöd. tjejen måste ju anstränga sig hårt för att komma på ett sådant icke-ämne. varför inte bara gnälla på folk som stör på bion eller trängs i tunnelbanan som alla andra dåliga krönikörer?

    Urologen said...

    Antingen så kommer Selda inom kort att bli av med sin prao-plats på DN-redaktionen och aldrig mer synas i text (förutom då möjligen i en helt obesökt blogg) ELLER så blir hon nästa Ebba von Sydow och gör raketkarriär på dylika tilltag, t.ex. genom att fortsätta att sparka på folk som redan ligger, varför inte t.ex. zigenare, utvecklingsstörda och övriga handikappade samt förstås alla jättegravida.

    p. said...

    karin - så sant, så sant. och en guldstjärna i kanten för ordet bast

    max - jag tror tyvärr det. som en fruktansvärd kombination av ebba von sydow och stockholm live. som karin sa; ett evigt påpekande av självklara saker