Twitter Updates

    twitter

    4.9.09

    mer kommentarer

    opassande skriver väldigt bra om att tappa tron på mänskligheten, typ

    nerd life skriver i en post om anna odell att "kommentarerna på alla artiklar om saken är en sån avgrund att inte ens newsmillträsket kommer i närheten. nåja, det är ju en del av det träsket också förstås."

    och det känns fortfarande som att kommentarsfenomenet spårar mer och mer, eller för att citera opassande: "varför har det på sistone känts som att folk är fullständigt galna?"

    jag undrar om det kan bero på att folk i allmänhet har börjat använda internet mer aktivt. de som tidigare knappt ens hade en mailadress har börjat betala sina räkningar på internet och så vidare. och ju tryggare en känner sig med någonting, desto mer utnyttjar man det. och vågar göra saker som till exempel kommentera på en aftonbladetartikel utan att tro att någon ska sno ens identitet. typ

    men jag förstår helt ärligt inte den här feminismbashingen som dök upp som gubben i lådan. har det skrivits osedvanligt mycket om saker som får mansaktivisterna att gå i taket på senaste tiden? och kan det vara därför det känns som att var och varannan kommentar är spritt språngande?

    nåväl, som det är nu får jag iallafall se till att ransonera mitt kommentarsläsande. kanske inte mer än ett newsmill-besök i veckan?

    No comments: