Twitter Updates

    twitter

    5.10.07

    *

    transformers var skitfin, helt underbara robotar. om de bara inte haft några repliker, och om bara alla skådisar också hade hållit klaffen, så hade den varit riktigt bra. enstarktvåa

    6 comments:

    superkryp said...

    Ha ha. Visst var de fina! Men som sagt... resten var lite sådär. Jag räknar ändå iskallt med att se den några fler gånger innan jag bestämmer mig för vad jag tycker om den. :)

    p. said...

    but why? hur kan några fler genomkollningar ta bort all den där taffligheten, saker "these guys don't know what lose means" eller vad fan han nu sa, och allt det där?

    superkryp said...

    Bara för att jag så ofta vill att filmer ska vara bättre än jag verkligen tycker att de är, tror jag. Batman begins t.ex. (som ju är mycket, mycket bättre än Transformers). Den är bra, men inte Alien/s-bra eller Terminator-bra (1 och 2). Så jag tänker, om jag bara ser den i rätt ögonblick så är den kanske bra. Sjukt tänk, kanske, och jag vet inte om det nånsin har funkat, inser jag. Men Armageddon är en sån film som jag råkar se om och om igen och ändå fastnar, fast jag tycker att den är kass så har den en dragningskraft som jag svårt kan motstå. (Brr.)

    p. said...

    ah... jag håller med. batman tycker jag är fantastisk, men det har nog lika mycket att göra med hur gärna jag vill att den ska vara det.
    haha -- armageddon! javisst. men handlar inte det om att om bara man börjar kolla på den så händer det ju saker hela tiden. trots att den är usel så blir det ändå rimligt att kolla vidare

    Unknown said...

    Nej fy fan. Armageddon går fetbort. Ben Tafflig, slutsnyftandet, hon, allt. Fetbort.

    Ben tafflig förresten, den var inte dum.

    Unknown said...

    Ok, nu har jag sett transformers och kan faktiskt uttala mig i frågan.

    Först: Yipee!!! Vilken rulle!

    Sedan: Den är ju helt goo, jag GILLAR att Optimus Prime snackar, speciellt att han gör det på fin-engelska (ok, breakdance-jive-autoboten kunde dom ju skippat), och jag gillar att HAN får hålla talet i slutet, och jag blev helt tagen av actionsekvenserna, och när han den gule boten förvandlar sig tillbaka till bil framför ungdomarna första gången (det där med motorhuven som smäller igen lite efter allt annat), och ... ja, allt.

    Allt som gick så fel i Armageddon, funkar här (av någon konstig anledning), och jag gillar det som fan.