Twitter Updates

    twitter

    12.2.08

    2

    aliens vs predator requiem var mycket, mycket bättre än ettan.

    terminator -- the sarah connor chronicles känns lite lågbudget och har en del riktigt töntiga repliker ibland, men jag tycker det funkar. när det är som bäst påminner det om första filmen. när det är som sämst är det ändå underhållande

    6 comments:

    JH said...

    det har inget med inlägget att göra men jag tycker du har lyckats göra en fin design till senaste yesboy..

    p. said...

    tack! vad snällt.
    jag blev faktiskt nöjd med den -- och kul att göra en booklet också...

    superkryp said...

    Alien vs Predator: Lätt bättre än ettan!

    Terminator: Mm, jag tycker att det funkar. Man kan säkert sluta kolla hur lätt som helst, men det funkar ändå, tycker jag. Första Terminator-filmen är en av världens bästa actionrullar! När jag såg den var det aldrig "som sämst". Det var top notch... kändes det som i alla fall. :)

    Unknown said...

    Jag blev lite förskräckt av att Conan skrev att det var en otäck scen i en förlossningsavdelning på ett sjukhus. Jag vet fan inte om jag pallar det.

    p. said...

    superkryp -- det är sant, det är en sån serie som jag skulle kunna glömma att fortsätta kolla på.
    jag älskar också första filmen! men jag fattar inte riktigt det där med "som sämst"? jag menade att när serien är som sämst så är den inte lika bra som filmen (även om filmen faktiskt har ett par scener, typ "i'll be back" som är hyfsat töntiga), men helt ok ändå. eller vad menade du?

    andreas -- den scenen är faktiskt riktigt illa, men jag tror att man fattar när man ska blunda om man har blivit förvarnad. och den är väldigt kort...

    superkryp said...

    Då förstår jag. Jag läste nog konstigt. Redan då förstod man ju hur ostigt det var när Arnold sa "I'll be back", det är sant. Men "come with me if you wanna live" funkade nästan lika bra i serien som i filmerna, även om min favorit är i ettan, när när Michael Biehn säger det.

    Jag tycker att Lena Heady är hur bra som helst. :)