Twitter Updates

    twitter

    30.11.09

    inspiration

    http://www.typographicposters.com

    26.11.09

    om det är så fel

    ... att en kommunalpolitiker säger att man kan man kan "slicka fitta på morgonen och suga kuk på kvällen om man har lust", varför blir jag så glad?

    24.11.09

    februari 2010

    nytt med tindersticks och midlake. sjukt höga förväntningar på de sistnämnda

    galenskap à la lady ga ga



    ---
    hoppsan. det här var ju fantastiskt

    sarah palin for president

    why? uhm... well...



    ---
    via gubbsoda

    suck

    gene simmons om adam lambert:
    "han borde hålla käften om sina sexuella preferenser. vi, amerika, resten av världen, bryr oss inte. jag menar, om historien blir "jag föredrar boskapsdjur före”, du vet, vem bryr sig? sa han till nyhetskanalen fox."

    det var ju mer än lovligt snurrigt, men jag antar att han försöker använda det gamla härliga argumentet att nästa naturliga steg om samhället börjar acceptera homosexuella är att folk gifter sig med djur?

    och nej, aftonbladet, det är inte samma sak som att simmons "uppmanade folk att sluta prata så mycket om sex." -- han uppmanade en öppet homosexuell artist att hålla käkten om att han är bög

    23.11.09

    konstig vinkling

    läser i dagens metro en kolumn av stefan wahlberg. den handlar om en granskning av rättssäkerheten i sverige, skriven av före detta justitiekanslern göran lambertz. det märkliga med kolumnen är att den tar upp tre exempel på när det inte fungerat, och alla tre gäller våldtäktsmål (här kan man läsa lambertz exempel, som gäller allt från fortkörning till narkotikabrott). jag undrar hur wahlberg har tänkt?

    lästips

    "en 120-150 sidor lång, svart, tunn, ondsint och desillusionerad bok det tycker jag är bra." joakim pirinen intervjuad på bokhora.

    21.11.09

    dagens kommentar

    "oj vad ni är fina i den här kulturbilagan vad menas exempelvis med en dystopisk berättelse och varför förklaras inte uttrycket dystopisk för oss som inte är lika tjusiga som bilagans skribenter eller duger inte vi som läsare jäkla snobbar har ni inga redigerare som griper in inför publicering av texten?"

    ---
    en enda mening! från dn.se

    20.11.09

    "polisen kallade folksamlingen [i vännäs utanför umeå], som bland annat kastade sten mot en flyktingfamiljs lägenhet, för en lynchmobb."

    det känns bra att det inte bara är de södra delarna av sverige som är helt fuckade

    18.11.09

    vad fan?

    thente åkte på bokmässa och la av?

    onsdag

    google docs räddar sega arbetsdagen. sitter och skriver skräcknovell istället

    har hängt uttrycken, typ det här:

    (sitter i klistret) på extend på östgötagatan. jippie

    nu ska jag försöka jobba lite

    11.11.09

    sons of anarchy

    kul diskussionpå weird science om en av de tvserier jag gillat mest på senaste tid. första säsongen var helt otrolig, och andra har efter en bra början och en lite haltande uppföljning letat sig fram till nästan samma nivå. så jävla bra

    9.11.09

    this isn't it



    ---
    inte förrän tim burton får göra filmen, gärna med utgångspunkt från den här bilden